Massagebehandlingar

En massage löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Massage har både en rehabiliterande och förebyggande effekt. Massagen kan anvädas som behandlingsform i många olika sammanhang. De positiva fysiska och mentala effekterna är många.

De flesta av mina kunder önskar en blandning av klassisk massage, triggerpunktbehandling och djupgående massage (idrottsmassage).  Vid bokning brukar vi gå igenom vilken slags massage som är bäst för dig. 


Priser: 30 min 420kr – 60 min 700kr

- 90 min 1000kr

Jag säljer även presentkort

Vid avbokning av behandlingar senare än 24 h före avsatt tid debiteras hela kostnaden.

Klassisk massage

En klassisk massage gör spända muskler mjuka och elastiska och har en avslappnande effekt på kroppen. Den ökar blodcirkulationen i musklerna och lymfcirkulationen. Immunförsvaret stärks och den ger en djupare och lugnare andning, som påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt. Massagen ger en ökad kroppskännedom och motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar. Den har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang och motverkar spänningar vid smärttillstånd.
 
Massage motverkar stress och har en lugnande effekt på nervsystemet. Detta leder till ökad koncentrationsförmåga och ökar kroppens allmänna välbefinnande.Djupgående massage
Idrottsmassage

I den djupgående massagen utgår man från den klassiska massagen, men jobbar med ett hårdare tryck för att komma ner i musklerna om spänningarna sitter djupt.

Denna behandling känns betydligt mera och kan göra lite ont. Men många upplever en härlig känsla efter behandlingen.

Triggerpunktsbehandling

En triggerpunkt definieras som en delmuskelspänning eller en
hyperöm punkt i en spänd muskelfibersträng. Triggerpunkten
ger ofta lokal smärta, men smärta kan även uppstå i annan del av kroppen. Man inriktar sig på att inaktivera triggerpunkten och att få den spända muskeln att slappna av genom tryck och beröring tills smärtan försvinner och blodflödet till muskeln ökar. Triggerpunkter i nacke och axlar orsakar ofta huvudvärk, yrsel och käkledssmärtor.

Taktil behandling

Taktil behandling är en mjuk massage där jag använder strukturerade mjuka strykningar med olja. Metoden används för att skapa välbefinnande genom att stimulera utsöndring av hormonet oxytocin.
Må bra-hormonet som kan minska rädsla, aggressivitet, stress, ångest, depression och smärta är avslappnande och stärkande.


Välkommen att boka din behandling!

Som massör arbetar jag med kroppens mjukdelsvävnader, som hud, bindväv och muskler. Inom detta område krävs fördjupade kunskaper inom bland annat muskeltöjningar. Jag arbetar både friskvårdande och förebyggande med att förebygga muskelspänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle.
Jag arbetar med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten och har goda kunskaper i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik.

Kontakta mig för att boka tid!